Ga naar de inhoud
Vers vlees specialiteitenvan Tilburg 'SPECIALS'Rollades, een echte klassieker op tafel.Braadslee specialiteiten voor in de ovenRundvlees, van vaste mesterKalfsvleesVarkensvleesKipWild & gevogelteLamsvleesBuitenlandse vleeswarenVleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerijOpgemaakte koude rundvlees schotel.Salades (de basis zelf - niet opgemaakt)VoorgerechtenPatéHuisgemaakte schepsalade voor op toastGourmetSnacks en worstSauzen koudSauzen warm
Een klasse apart

Online bestellen feestdagen 2024

Mogelijk wijkt het (eind) bedrag op de kassabon af van de hieronder vermelde prijzen. Dit heeft te maken met het afwegen en afsnijden van de producten. Uiteraard doen we dat zo nauwkeurig mogelijk!

DEADLINE BESTELLINGEN
SinterklaasDi. 26 nov. 2024

Vers vlees specialiteiten

ProductHoeveelheidPrijs
Diamanthaas
Mooi stukje kogelbiefstuk uit de voorvoet, ook perfect te gebruiken voor Beef Wellington.
± 600 gram per stuk. 22,95 - +
Entrecote
Malse biefstuk uit de lende, met een klein randje vet bovenop.
± 250 gram per stuk. 7,95 - +
Steak Bavette
Dit is een mooie steak biefstuk uit de vang van de koe. Dit is een wat grovere biefstuk die vol van smaak zit. Kort bakken op hoog vuur. En haaks op de vleesdraad snijden in dunne lapjes.
± 400 gram per stuk. 12,50 - +
Staartstuk / Picanha mooi gerijpt stuk vlees
Een mals stuk rosbief uit de bil van het rund, met een lekker vetrandje aan de buitenkant. Dit vetrandje zorgt ervoor dat het vlees niet droog wordt. Kern temp. +/- 45 °c.
± 800 gram per stuk. 26,95 - +
Procureur aan 1 stuk
Doorregen stuk varkensvlees uit de nek. Perfect om als braadstuk te gebruiken, of als basis voor pulled porc.
± 1 kg. per stuk. 14,00 - +
Cote de Boeuf
Dit is een ribstuk met been gesneden uit het voorste gedeelte van de fijne rib. Het heeft een volle rijke smaak, en is een echte eye catcher op de tafel. Kern temp. +/- 45 °c.
± 800 gram per stuk. 27,50 - +

van Tilburg 'SPECIALS'

ProductHoeveelheidPrijs
Bavette rollade
Rucola, parmezaanse kaas, walnoten en argentijnse marinade. Rondom aanbakken in ruim boter, daarna in een ovenschaal (oven op 120°c hete lucht - met een kern van 48°c )
± 800 gram per stuk. 28,95 - +
Pepersteaks
Lekkere steak van de biefstuk, gemarineerd met een lekkere pepermarinade. ( ± 175 gr. p/st.)
Per 2 verpakt, á ± 175 gr. p. st. 9,25 - +
Kerst beenhammetje naturel
Lekker gekruid en gepekeld hammetje om gelijk in de oven te bereiden. (± 1000 gr. per st.)
± 1 kg. per stuk. 17,95 - +
Biefstukpuntjes
Lekker gekruide blokjes biefstuk om even kort te roerbakken. Met een bakje pikante saus om de laatste minuut mee warm te maken.
± 300 gram per schaaltje 7,95 - +
Beef truffel rolletje
Opgerolde biefstuk met zongedoogde tomaat rucola sla, truffelsalami en brie. Baken in de pan in ruim boter. Gedurende 2 a 3 min. totaal. Rollend bruin bakken. 1 rolletje = voor 1 persoon.
Per 2 verpakt, á ± 200 gr. p. st. 13,95 - +
Carpaccio rolletjes
Plat gesneden biefstuk opgerold met een zachte kruidencreme, parmezaanse kaas, rucola sla, pijnboompitjes en heerlijke kruiden. 1 rolletje = voor 1 persoon. Kort bakken op hoog vuur, gedurende 3 a 4 min. aan elke kant.
Per 2 verpakt, á ± 200 gr. p. st. 13,95 - +

Rollades, een echte klassieker op tafel.

ProductHoeveelheidPrijs
Fricandeaurollade
Lekker mager, maar niet droog van smaak. Deze valt altijd in de smaak.
700 gram. Per stuk. 12,95 - +
Fricandeaurollade
Lekker mager, maar niet droog van smaak. Deze valt altijd in de smaak.
1000 gram. Per stuk. 17,95 - +
Fricandeaurollade
Lekker mager, maar niet droog van smaak. Deze valt altijd in de smaak.
1400 gram. Per stuk. 25,95 - +
Magere braadrollade van rundvlees
Malse rollade die helemaal gaar gemaakt mag worden. Dze valt lekker los bij het aansnijden.
700 gram. Per stuk. 17,25 - +
Magere braadrollade van rundvlees
Malse rollade die helemaal gaar gemaakt mag worden. Dze valt lekker los bij het aansnijden.
1000 gram. Per stuk. 24,00 - +
Magere braadrollade van rundvlees
Malse rollade die helemaal gaar gemaakt mag worden. Dze valt lekker los bij het aansnijden.
1400 gram. Per stuk. 34,50 - +
Biefstuk rollade
Mooie rollade gemaakt van de biefstuk. De rollade lekker rosé laten (kern 48°c).
700 gram. Per stuk. 22,95 - +
Biefstuk rollade
Mooie rollade gemaakt van de biefstuk. De rollade lekker rosé laten (kern 48°c).
1000 gram. Per stuk. 31,45 - +
Biefstuk rollade
Mooie rollade gemaakt van de biefstuk. De rollade lekker rosé laten (kern 48°c).
1400 gram. Per stuk. 44,95 - +
Biefstuk / varkenshaas rollade
Mooie mix van 2 zachte stukken vlees, zowel rund- als varkensvlees. De rollade mag ook rosé gegeten worden kern ( 54°c).
700 gram. Per stuk. 19,90 - +
Biefstuk / varkenshaas rollade
Mooie mix van 2 zachte stukken vlees, zowel rund- als varkensvlees. De rollade mag ook rosé gegeten worden kern ( 54°c).
1000 gram. Per stuk. 28,45 - +
Biefstuk / varkenshaas rollade
Mooie mix van 2 zachte stukken vlees, zowel rund- als varkensvlees. De rollade mag ook rosé gegeten worden kern ( 54°c).
1400 gram. Per stuk. 39,95 - +
Varkensfilet rollade
Malse en iets vastere rollade van varkensvlees. Dit is een rollade met alleen een klein randje vet aan de buitenzijde. Kerntemperatuur rollade 65°c.
700 gram. Per stuk. 16,25 - +
Varkensfilet rollade
Malse en iets vastere rollade van varkensvlees. Dit is een rollade met alleen een klein randje vet aan de buitenzijde. Kerntemperatuur rollade 65°c.
1000 gram. Per stuk. 20,99 - +
Varkensfilet rollade
Malse en iets vastere rollade van varkensvlees. Dit is een rollade met alleen een klein randje vet aan de buitenzijde. Kerntemperatuur rollade 65°c.
1400 gram. Per stuk. 29,95 - +
Entrecote rollade
Mooi opgeknoopt stuk entrecote (rundvlees). Lekker zacht vlees van binnen, met een mooi vetrandje aan de buitenkant. De rollade lekker rosé laten (kern 48°c).
700 gram. Per stuk. 24,25 - +
Entrecote rollade
Mooi opgeknoopt stuk entrecote (rundvlees). Lekker zacht vlees van binnen, met een mooi vetrandje aan de buitenkant. De rollade lekker rosé laten (kern 48°c).
1000 gram. Per stuk. 33,50 - +
Entrecote rollade
Mooi opgeknoopt stuk entrecote (rundvlees). Lekker zacht vlees van binnen, met een mooi vetrandje aan de buitenkant. De rollade lekker rosé laten (kern 48°c).
1400 gram. Per stuk. 46,90 - +
Procureur rollade
Dit is een rollade gemaakt van de nek van het varken. Deze rollade is iets doorregen qua vet, maar daardoor super mals. De rollade moet helmaal gaar gemaakt worden. Ook perfect te gebruiken als basis voor bv. Pulled Porc.
700 gram. Per stuk. 12,95 - +
Procureur rollade
Dit is een rollade gemaakt van de nek van het varken. Deze rollade is iets doorregen qua vet, maar daardoor super mals. De rollade moet helmaal gaar gemaakt worden. Ook perfect te gebruiken als basis voor bv. Pulled Porc.
1000 gram. Per stuk. 18,00 - +
Procureur rollade
Dit is een rollade gemaakt van de nek van het varken. Deze rollade is iets doorregen qua vet, maar daardoor super mals. De rollade moet helmaal gaar gemaakt worden. Ook perfect te gebruiken als basis voor bv. Pulled Porc.
1400 gram. Per stuk. 25,95 - +
Lamsbout rollade
Mooie rollade gemaakt van een hele lamsbout, met authentieke lamsvlees kruiden. De rollade mag ook iets rosé gegeten worden kern ( 55 -60°c).
700 gram. Per stuk. 18,25 - +
Lamsbout rollade
Mooie rollade gemaakt van een hele lamsbout, met authentieke lamsvlees kruiden. De rollade mag ook iets rosé gegeten worden kern ( 55 -60°c).
1000 gram. Per stuk. 24,50 - +
Lamsbout rollade
Mooie rollade gemaakt van een hele lamsbout, met authentieke lamsvlees kruiden. De rollade mag ook iets rosé gegeten worden kern ( 55 -60°c).
1400 gram. Per stuk. 34,95 - +
Kiprollade
Deze rollade wordt gemaakt van 50 % kipdijen vlees en 50 % kipfilet, om zo tot een supersappige en smaakvolle rollade te komen. Deze rollade wordt wel in een rollade netje gemaakt.
800 gram. Per stuk 14,95 - +
Kern thermometer van metaal
Ideaal om grotere/dikkere stukken vlees en rollades perfect te bereiden. De kernthermometer is analoog met een wijzertje.
Per stuk 5,20 - +

Braadslee specialiteiten voor in de oven

ProductHoeveelheidPrijs
Kerst varkenshaas
Sleetje voor in de oven, Varkenshaas, zongedroogde tomaat, brie, lekkere kruiden en omwikkeld met serranoham. Met sticker bereidingswijze voor het beste resultaat. ( ± 400 gr. p/st.) 1 sleetje per persoon.
Per stuk. 9,95 - +
Varkenshaas uit het bos
Sleetje voor in de oven, Mootjes gemarineerde varkenshaas, champignonroomsaus, en een groente garnituur. Met sticker bereidingswijze voor het beste resultaat. ( ± 400 gr. p/st.) 1 sleetje per persoon.
Per stuk. 9,10 - +
Argentijns biefstuk sleetje
Sleetje voor in de oven, gemarineerde biefstuk, pepersaus, tomaatjes en lenteui. Met sticker bereidingswijze voor het beste resultaat. ( ± 400 gr. p/st.) 1 sleetje per persoon.
Per stuk. 9,25 - +

Rundvlees, van vaste mester

ProductHoeveelheidPrijs
Haasbiefstuk± 150 gram. Per stuk. 10,50 - +
Haasbiefstuk± 500 gram. Per stuk. 34,95 - +
Haasbiefstuk± 1000 gram. Per stuk. 69,95 - +
Kogelbiefstuk± 150 gram. Per stuk. 5,95 - +
Kogelbiefstuk± 500 gram. Per stuk. 19,95 - +
Kogelbiefstuk± 1000 gram. Per stuk. 38,95 - +
Hollandse biefstuk± 150 gram. Per stuk. 4,50 - +
Rosbief aan 't stuk± 500 gram. Per stuk. 16,50 - +
Rosbief aan 't stuk± 1000 gram. Per stuk. 31,95 - +
Ribeye± 250 gram. Per stuk. 7,95 - +
Malse riblappen± 500 gram. Per stuk. 9,85 - +
Sukadelappen± 250 gram. Per lapje. 5,75 - +
Runderschenkels± 350 gram. Per stuk. 3,95 - +
RundergehaktPer 500 gram. 6,15 - +
Half om gehaktPer 500 gram. 5,15 - +
SoepvleesPer 300 gram. 5,80 - +
MergpijpjePer stuk. 0,50 - +
Ossenstaart± 500 gram. Per stuk. 7,95 - +
Ouderwets draadjesvlees± 500 gram. Per stuk. 10,50 - +

Kalfsvlees

ProductHoeveelheidPrijs
Kalfsoesters± 150 gram. Per stuk. 5,50 - +
Kalfsschnitzels± 150 gram. Per stuk. 5,25 - +
KalfsfricandeauPer 800 gram. 30,95 - +
Kalfspoulet± 250 gram. Per stuk. 6,95 - +
Kalfsschenkels
Ideaal om te gebruiken voor het italiaanse gerecht 'ossobucco'.
± 300 gram. Per stuk. 6,95 - +

Varkensvlees

ProductHoeveelheidPrijs
VarkenshaasPer 300 gram. 5,95 - +
VarkensfricandeauPer 800 gram. 12,95 - +
Bourgondische varkenshaas
Varkenshaas omwikkeld met mager rookspek, en een lekkere roombotermarinade. ( ± 250 gr. p/st)
± 250 gram. Per stuk. 5,95 - +

Kip

ProductHoeveelheidPrijs
1/2 kipfiletPer stuk. 3,50 - +
Kipfilet blokjesPer 400 gram. 7,40 - +
KipdijenvleesPer 500 gram. 9,10 - +

Wild & gevogelte

ProductHoeveelheidPrijs
Hertenbiefstuk v/d filet
De malste en smaakvolste biefstuk van het hert, gesneden van de gefileerde filet/rug.
140 gram per stuk. 11,90 - +
Kalkoendijen+/- 800 gram per stuk. 12,95 - +
Kalkoen drumsticks+/- 500 gram per stuk. 7,25 - +
Kalkoenfilet+/- 400 gram per stuk. 7,60 - +
Voorgegaarde en gevulde kalkoen (tip!)
Malse kalkoen gevuld met kipgehakt, cranberry's rozijnen, zonnebloempitjes en heerlijke kruiden. Deze kalkoen is genoeg voor 6 tot 8 personen. + bereidings/opwarmadvies.
+/- 3,5 kg. per stuk. 79,95 - +
Verse baby kalkoen (heel)
Gewicht van 1 kalkoen is +/- 3 kg.
Per stuk. 45,50 - +
Tamme eendenborstfilet
Totaal gewicht van deze 2 filets is 400 gram.
verpakt per 2 stuks. 9,25 - +
Konijnen achterbouten
Gewicht van 1 bout is 325 gram.
Per stuk. 5,95 - +
Grillkip
Gewicht van 1 kip is 1 kg.
Per stuk. 7,95 - +
Oma's kip
Gewicht van 1 kip is 1,4 kg. Iets grotere kip, een mix van een gewone kip en een maiskip. Zeer smaakvol.
Per stuk. 13,30 - +

Lamsvlees

ProductHoeveelheidPrijs
Lamsbout met been
Een mooi stuk om te braden a 1,4 kg per stuk, heerlijk rosé houden. ( ± 1400 gr. p/st.)
Per stuk. (+/- 1,4 kg.) 29,95 - +
Lamsracks
Lekker aan 1 stuk (8 ribbetjes = ± 400 gr. p/st.)
Per 400 gram. 21,95 - +
Lamsfilet
Mooi gefileerde filet. Kort bakken op hoog vuur, gedurende 2 a 3 min. totaal. Net als een biefstukje.
Per 2 stuks. (= 300 gr. totaal) 14,95 - +
Lams stoofvlees, in blokjes
Blokjes mals lamsvlees van de bil. Perfect om een lekkere lamscurry van te maken.
Per 500 gram. 11,50 - +
Lamszadel
Het lamszadel bestaat uit de dunne lende en lamshaas + beentje. Het vlees is als het ware een dubbele t-bone, omringd met een vetrandje. Dit randje geeft smaak aan het vlees en zorgt ervoor dat het stuk sappig blijft. Kort bakken op hoog vuur, gedurende 3 a 4 min. totaal.
200 gram per stuk. 6,95 - +

Buitenlandse vleeswaren

ProductHoeveelheidPrijs
Salami Felino
Italiaans droge worst met een pepertje erin. Net iets grover qua structuur/mondgevoel.
Per 100 gram. 4,15 - +
Serranoham
Dit is een Spaanse rauwe ham, luchtgedroogd en 12 maanden rijping. Iet wat vaster en droger qua smaak als parmaham.
Per 100 gram. 4,15 - +
Saltufo bolletje gesneden
Droge worst voor bij de borrel met stukjes truffel en omwikkeld met parmezaanse kaas.
Per stuk. 5,95 - +
Parmaham
Dit is een italiaanse ham, ook luchtgedroogd en 20 maanden rijping gehad. Wat bredere plakken als de serranoham, en iet wat voller van smaak.
Per 100 gram. 5,99 - +
Salami Milano
Dit is een Italiaanse grovere snijworst met knoflook, lucht gedroogd, perfect voor bij de borrel of op een eigengemaakte pizza.
Per 100 gram. 4,15 - +
Coppa di Parma
Coppa di Parma wordt gemaakt van procureur en is bekend om zijn smaak en malsheid. Op Italiaanse wijze gekruid, gerijpt en vervolgens gedroogd. Het droogproces kan enkele maanden duren, waardoor het vlees zijn karakteristieke smaak en textuur krijgt.
Per 100 gram. 3,30 - +
Chorizo
Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft.
Per 100 gram. 2,35 - +
Droge worst naturelPer stuk 3,99 - +
Droge worst peperPer stuk 3,99 - +

Vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij

ProductHoeveelheidPrijs
Beenham
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,15 - +
Boerengrillham
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,15 - +
Gebraden gehakt
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 2,05 - +
Rauwe ham
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,85 - +
Runderrookvlees
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,99 - +
Gebraden rosbief
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,15 - +
Runder rollade
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,15 - +
Geroosterde Casslerib
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,20 - +
Gebraden kipfilet
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 2,55 - +
Mager rookspek
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 1,99 - +
Gebraden fricandeau
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 2,99 - +
Boterhamworst
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 1,79 - +
WijncervelaatPer 100 gram. 2,35 - +
KookworstPer 300 gram 4,50 - +
LeverworstPer 300 gram 4,50 - +

Opgemaakte koude rundvlees schotel.

ProductHoeveelheidPrijs
Rundvlees salade opgemaakt (1 Salade is goed voor 5 á 6 personen.)
Deze salade is gemaakt op basis van draadjes rundvlees, aardappel, ui, augurk, doperwtjes en lekkere kruiden. Gegarneerd met verse vleeswaren, tomaat, augurk en zilveruitjes, asperges en gekookt ei.
Per stuk. 39,95 - +

Salades (de basis zelf - niet opgemaakt)

ProductHoeveelheidPrijs
Rundvlees salade massa
Ambachtelijke salade uit eigen keuken.
Per bakje á 500 gram 5,45 - +
Kartoffel salade massaPer bakje á 500 gram. 5,45 - +
Zalm salade massaPer bakje á 500 gram. 6,45 - +
Kip salade massaPer bakje á 500 gram. 5,45 - +
Pasta salade met kip
Wokkel pasta met pesto, zongedroogde tomaat, parmazaanse kaas, kip, lente ui, rode ui, paprika en tomaat.
Per bakje á 500 gram. 5,50 - +

Voorgerechten

ProductHoeveelheidPrijs
Runder carpaccio
Dun gesneden carpaccio van de kogelbiefstuk, gesneden op een rond plateau.
Per portie. 5,50 - +
Runder carpaccio compleet
Dun gesneden carpaccio van de kogelbiefstuk, gesneden op een rond plateau. Met 3 losse bakjes garnituur erbij ( pijnboompitjes, truffelmayonaise en parmezaanse kaas ).
Per portie. 6,95 - +
Vitello tonato
Kalfsfricandeau, dun gesneden op een rond plateau. Met een bakje tonijnmayonaise en kappertjes.
Per portie. 7,50 - +
Rauwe ham
Eigen worst- en vleeswaren product.
Per 100 gram. 3,85 - +
Roomboter gehaktstaaf
Een groot saucijzenbroodje van +/- 25 cm.
Per stuk. 7,95 - +
Kruidenboter
Lekker kruidige & smeuige boter, uit eigen keuken.
Per bakje, á 100 gram. 2,25 - +

Paté

ProductHoeveelheidPrijs
Room-creme paté
Een zachte paté, gemaakt met o.a. room, eieren en een authentieke kruidenmelange.
Per puntje á 100 gram. 2,49 - +
Peperpaté
Een variant op de de hierboven genoemde paté, alleen dan wat pittiger door de togevoegde groene pepers.
Per puntje á 100 gram. 2,30 - +
Bourgondische paté
De Bourgondische paté is een grove paté, gemaakt volgens het Bourgondische recept. Extra stukjes lever en een rijke kruidenmélange geven hem de volle smaak van vroeger.
Per puntje á 100 gram. 2,69 - +
WildpatéPer puntje á 100 gram. 3,25 - +
Cranberry paté
Cranberry paté is een vruchtenpaté met een warm‐zoete smaak. Een deel van de bessen is heel gelaten voor een mooie tekening en smaak.
Per puntje á 100 gram. 2,69 - +

Huisgemaakte schepsalade voor op toast

ProductHoeveelheidPrijs
Filet american
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 3,45 - +
Kip saté salade
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 2,95 - +
Kip kerrie salade
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 2,95 - +
Gerookte kip salade
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 2,95 - +
Vitello tonato salade
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 3,95 - +
Eiersalade
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 2,75 - +
Vlaamse likkepot
Ambachtelijke salades uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram. 3,70 - +
Tomaat mozzarella saladePer bakje á 170 gram. 3,75 - +
Rundvlees salade
Ambachtelijke salade uit eigen keuken.
Per bakje á 170 gram 1,95 - +
Zalm saladePer bakje á 170 gram. 6,95 - +
KrabsaladePer bakje á 170 gram. 6,30 - +
Tonijn saladePer bakje á 170 gram. 4,95 - +

Gourmet

ProductHoeveelheidPrijs
Gourmet Populair
Biefstuk, schnitzel van varkenshaas, kipfilet, biefburger, hamburger, gehaktstaafje, tartaartjes en een gemarineerd kip haasje. Totaal gewicht 320 gram.
Per persoon. 9,75 - +
Gourmet 'van Tilburg'
Malse biefstuk, Varkenshaas, kipfilet naturel en gemarineerde kipfilet. Totaal gewicht 300 gr.
Per persoon. 10,50 - +
Gourmet de Luxe
Kogelbiefstuk, kogelbiefstuk gemarineerd, kipfilet, kipfilet gemarineerd, kiphaasje, Varkenshaas, Varkenshaas spiesje, beef & truffelspies, tartaartjes. Totaal gewicht 400 gram.
Per persoon. 13,75 - +
Fondue schotel
Blokjes: Biefstuk, kipfilet, varkensfilet, tartaar, slavinkje, gehakt balletjes, kalfsoester. Totaal gewicht 350 gram.
Per persoon. 10,98 - +
Shoarma kip
Gemaakt van 100% halve kipfilet
Per bakje á 500 gram. 8,95 - +
Shoarma varkens
Gemaakt van 100% mager varkensvlees
Per bakje á 500 gram. 7,50 - +

Snacks en worst

ProductHoeveelheidPrijs
Grillworst naturelPer stuk á 300 gram. 5,25 - +
Grillworst kaasPer stuk á 300 gram. 5,40 - +
Snack balletjes
Naturel gehaktballetjes.
Per bakje á 300 gram. 4,75 - +
GrillschijvenPer bakje á 200 gram. 3,60 - +
Bricks
Grillworst partje gekruid met lekkere kruiden en afgebakken met een soort zoete chilisaus. (smaak: zoet pikant)
Per bakje á 300 gram. 5,10 - +
BorrelboutjesPer bakje á 300 gram. 3,95 - +
Gebraden spareribs
Toppertje! De BESTE spareribs van NEDERLAND 2019 en 2023, +/- 650 gram per hele rib € 17,50 p/kg.
€ 17,50 p/kg. Per stuk +/- 10,95 - +

Sauzen koud

ProductHoeveelheidPrijs
Knoflooksaus (eigen keuken)
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 1,95 - +
Wereldsaus (pittige knoflook)
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 1,95 - +
Piri-Piri saus
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 1,95 - +
BBQ saus
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 2,25 - +

Sauzen warm

ProductHoeveelheidPrijs
Peper-Roomsaus
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 3,50 - +
Champignon-Roomsaus
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 3,25 - +
Rode wijn sjalot saus
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 3,95 - +
Gran Veneursaus
( ± 150 gr. p/bakje)
Per bakje. 3,95 - +
Terug naar boven